Assemblage medewerker

Sorba is in de bouw een grote speler op het gebied van gevels, stations etc. Bekende referenties zijn het futuristische dak van de OV Terminal Arnhem, Sluishuis in Amsterdam, Depot Boijmans van Beuningen in Rotterdam en diverse grote metrostations in Londen. Vanwege de toenemende drukte bij onze Nederlandse, Engelse en Duitse projecten zijn wij op zoek naar een full time assemblage medewerkers.

Wat houdt de functie in?

Als assemblage medewerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van (o.a. metalen) onderdelen tot halffabricaten en eindproducten volgens project specifieke tekeningen en instructies. Aangezien Sorba met diverse materialen en producten werkt, zal dit ook terugkomen in de variatie van de verschillende assemblage werkzaamheden (o.a. metaal, glas, composiet, hout, etc.).

Behalve assemblage werkzaamheden is er ook eventueel de mogelijkheid om gedeeltelijk bij een van de bewerkingsmachines aan de slag te gaan.

Naast het assembleren hoort ook het sorteren en verzendklaar maken van diverse constructies en panelen tot de werkzaamheden.

Wat vragen we

Je bent een gemotiveerde teamspeler met affiniteit voor de techniek. Je kunt tekeningen en instructies lezen om de assemblage opdrachten te kunnen uitvoeren. Je werkt netjes en gestructureerd, zowel zelfstandig als in groepsverband. Door de variatie in de werkzaamheden ben je flexibel en sta je open voor het werken met nieuwe materialen en processen.

Ons aanbod

Sorba biedt jou een afwisselende functie bij een gerenommeerd bedrijf waar kwaliteit en innovatie voorop staan. Er zijn diverse mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren en daardoor te groeien. De assemblage vindt plaats in een schone, rustige omgeving op onze locatie in Winterswijk. Naast een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden we jou een leuke collegiale sfeer en mogelijkheden voor leertrajecten en interne bijscholing.

Ben je geïnteresseerd?

Om te reageren op deze vacature,  stuur je motivatiebrief en CV naar jobs@sorba.com onder vermelding van Vacature Assemblage medewerker. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via jobs@sorba.com of bel 0543 546700

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.